See, touch en feel bij C-SOME

See, touch en feel bij C-SOME

Het gebeurde in november 2017. Op de beursboot van de Technische Unie in Maastricht zijn ideeën ontstaan om ons winkelroer helemaal om te gooien. Tot dan toe was Waterval Electro een supply store waar je artikelen in een ‘doosje’ kon kopen. Punt. We zagen op die beurs mooie, creatieve winkeloplossingen, spraken met bevlogen mensen en het idee was geboren om in concepten te gaan denken én te presenteren. Een klant wil zien wat hij koopt. Hij moet beleven. Een gevoel erbij krijgen. Dat kan niet of nauwelijks als je alleen producten verkoopt en er waar nodig advies bij geeft. Vinden wij.

Concept store biedt de klant beleving
We dagdroomden over een concept store. Hierin kun je de klant duidelijk laten zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verlichting, geluid, beveiliging en huisautomatisering. Hij doet er inspiratie op. Lopend door de ruimte, zittend op een bank bij de haard en zo de verschillende mogelijkheden bekijkend. Door te beleven is het voor hem makkelijker om een keuze te maken. Past dit bij mij en bij mijn huis? Hoe functioneert dit en werkt dat ook thuis?Bovendien baseert de klant zijn keuze op deze manier niet alleen op gemak en comfort, maar ook op duurzaamheid. Niet onbelangrijk.

C-SOME ziet het levenslicht
In het voorjaar van 2018, zo’n 26 jaar na de oprichting, komt een einde aan het dagdromen. Het is werkelijkheid. C-SOME wordt geboren. De C staat voor Concept, Creativity, Commitment, Comfort en Communication, maar natuurlijk ook voor het Engelse ‘see’. En ‘some’ is ‘iets’. Everybody can C-SOME aweSOME things by C-SOME (iedereen kan prachtige dingen zien bij C-SOME).

Ook iets aweSOMEs ervaren? Beleven wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verlichting, geluid, beveiliging en huisautomatisering?
Kom dan naar de showroom van C-SOME in Heerlen. Hier kun je voelen, zien, beleven en inspiratie opdoen.

Geef een reactie