Waterval

Verlichting en huisautomatisering? Laat je inspireren door C-Some!

C-SOME helpt je met het realiseren van jouw project (nieuwbouw of renovatie) met deskundig en op maat gemaakt advies op het gebied van huisautomatisering en verlichting. Wij hebben de beschikking over veel meer merken dan je momenteel online kunt vinden. 

C-SOME is zien, voelen, beleven, ervaren en stimuleren van inspiratie. Vind inspiratie op onze site en we nodigen je graag uit in onze Conceptstore om het C-SOME gevoel te komen beleven.

HUISAUTOMATISERING

VERLICHTING

DOMOTICA- HUISAUTOMATISERING

De werking van een huisautomatiseringssysteem kan het best omschreven worden als het onderling laten communiceren van allerlei apparaten. Apparaten zoals binnen- en buitenverlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken en jaloezieën worden bijvoorbeeld via één bedieningspunt aangestuurd of zelfs volledig automatisch. Voorbeelden van automatische aansturing zijn:

  • Op basis van tijd
  • Op basis van beweging of aanwezigheid in een ruimte
  • Op basis van metingen als donker/licht, temperatuur, wind of regen, etc.

Zoals je begrijpt zijn er veel mooie toepassingen te maken die veiligheid en gemak ten goede komen. Graag  adviseren wij welke mogelijkheden interessant voor jullie zijn.

Nieuwbouw of renovatie van uw huis?

Wij nodigen je graag uit om jouw wensen in voorbereiding van jullie project met ons te delen. 

Wooncomfort, veiligheid en energiebezuiniging? Ons productaanbod voldoet aan de hoogste eisen van toekomstgerichte huisnetwerken en biedt je alle elektrotechnische bouwstenen uit één hand. Perfect op elkaar afgestemd: van energiebesparende lichtbesturingen tot aan innovatieve woon-automatisering gecombineerd met design. Daarmee heb je de vrijheid geheel individueel te plannen en te beslissen welke opties  zinvol en nuttig zijn. Zo wordt jouw huis een intelligent thuis.