Grease Lighting | Verlichting

Grease Lighting creëert jouw licht

Licht is meer dan alleen het verlichten van een ruimte of object. De verlichting moet een uitgekiend samenspel van functionaliteit en esthetiek zijn. Dit alles natuurlijk afgestemd op de wensen en eisen van de eindgebruiker. Bent u op zoek naar verlichting voor uw woon- of werkomgeving? Voor binnen of buiten? Wij geven u hier graag advies in en denken mee met uw project groot of klein. Zo kunnen wij aanbieden wat het beste bij u past!

WONEN

De verlichting in en om uw woning kan een verrijking en aanvulling zijn op uw interieur, om van uw huis een echt thuis te maken. Voor net dat beetje extra zorgen wij of dit nu gaat om een nieuwbouw of verbouwing, groot of klein. Wij kijken samen met u naar hetgeen wat het beste past in een lichtontwerp.

KANTOREN

Een prettig verlichting rondom werkruimtes is niet alleen van belang voor esthetische zin maar ook essentieel voor een fijne werksfeer. Wij verzorgen deze met een combinatie van de twee. De mogelijkheden variëren van een verbouwing tot aan nieuwbouw kantoren.

WINKEL

Verlichting is een heel belangrijk onderdeel van uw winkel, maar wordt helaas vaak onderschat. Het is net dat extra detail wat de uitstraling en aantrekkelijkheid van uw winkel kan verbeteren. Wij kijken dan ook niet alleen naar de esthetiek van de verlichting maar ook naar de juiste verlichting geschikt voor uw winkel, kijkend naar lichtopbrengst en lichtkwaliteit.