Klik aan Klik uit | Schakelmateriaal

Klik aan Klik uit | Schakelmateriaal

Met de domotica producten van KlikAanKlikUit voegt u draadloos comfort eenvoudig aan uw huis toe. Creëer uw eigen Smart Home systeem welke volledig aansluit op uw eigen woonsituatie.

LED-lampen

LED-LAMPEN

Energiezuinig en draadloos bedienbaar: de KlikAanKlikUit LED lampen zijn een kant-en-klare oplossing welke te koppelen zijn aan alle zenders. De LED lampen beschikken over een ingebouwde dimmer, hierdoor u heeft dus geen extra dimmer of schakelaar meer nodig

Beveiliging

SMART HOME SYSTEEM

Met de beveiligingssystemen van KlikAanKlikUit kun jij je woning en bezittingen tegen mogelijke indringers beschermen, zonder hiervoor maandelijkse kosten aan beveiligingscontracten te betalen. Je kunt tot 25 KlikAanKlikUit producten koppelen aan de sirene, zoals de ALKCT-2000 afstandsbediening, ALMDT-2000 bewegingssensor, ALSIR-2000 sirene etc.*

Daarnaast kun je dit beveiligingssysteem koppelen aan het ICS-2000 Internet Control Station. Op deze manier kun jij je alarm via je tablet en/of smartphone in- en uitschakelen en ontvangt je pushmeldingen wanneer je niet thuis bent.

button-klikaanklikuit-slimme-speakers

SLIMME APPARATEN

Combineer je KlikAanKlikUit producten met de Google Home of de internationale Amazon Alexa speakers. Deze slimme speakers maken je huis nog slimmer! Vraag aan Google of Alexa om de gordijnen open te doen als je wakker wordt, de zonwering naar beneden te doen als de zon schijnt en de lampen aan te zetten als het weer donker wordt. Zo bedien je de slimme apparaten in huis de hele dag door met alleen je stem!

Voordelen KlikAanKlikUit systeem

  1. Bestaande verlichting schakelen en dimmen
  2. Zonwering of rolluiken bedienen
  3. Draadloze of draagbare deurbellen plaatsen
  4. Elektrische apparaten aan- of uitschakelen

1. Eenvoudig zelf te installeren

Alle producten zijn eenvoudig te installeren. Lees de meegeleverde handleiding of bekijk de installatievideo op de productpagina en volg de getoonde stappen.

2. Eindeloze combinaties mogelijk

Ieder huis is anders en vergt daarom een unieke aanpak. Met ons brede assortiment voeg je draadloos comfort eenvoudig aan jouw huis toe. Koppel zenders met ontvangers en creëer een systeem dat volledig aansluit op jouw eigen woonsituatie.

3. Behoud bestaande installaties

Wil je het beste van twee werelden? Jouw verlichting of elektrische apparaten zowel draadloos kunnen schakelen als gewoon via de bestaande wandschakelaar? Met de KlikAanKlikUit producten voeg je draadloos comfort eenvoudig toe aan jouw bestaande installatie, zonder enige functionaliteit te verliezen van de bestaande wandschakelaar, stopcontact, deurbel etc.