Gaat er al een lichtje branden?

Gaat er al een lichtje branden?

Je kent het wel. Je gaat verhuizen. In dat nieuwe huis heb je veel plannen. De indeling van je meubels, de lampen, je ziet het allemaal voor je. Het enige – tja, noem het maar enige – probleem is dat op de meeste plekken waar jij een lamp wilt hebben geen stopcontact zit. En om nu die kabel zo te laten bungelen of een kabelgoot te trekken. Hmm… nee. Allebei lelijk. De traditionele kabels zijn sowieso niet mooi. Dus je zit een beetje met je handen in het haar. Totdat je creative cables ontdekt. Een echt lichtpuntje aan de horizon. Dit had je eerder moeten weten.

Creative cables? Vertel!
Creative-Cables is een jong bedrijf uit Turijn. Zij zagen het levenslicht in 2008. Het team van 20 mensen biedt een mix van vaardigheden; sommigen hebben textielkennis, anderen hebben een neus voor design. Ze willen de beste lichtsnoeren produceren die er zijn. En dit lukt. Alle kabels voldoen aan de EU-certificeringsnormen. Je kunt kant-en-klare producten van hen kopen, maar je kunt ook makkelijk zelf lampen maken door onderdelen te combineren. Zo krijg je een verrassend eindresultaat.

Kies uit 50.000 combinaties
De mogelijkheden zijn eindeloos met creative cables. Er zijn al 50.000 varianten. Maar er komen er steeds meer. Consumenten zelf zitten niet stil, maar de designers in Italië ook niet. Bij een snoer kun je kiezen uit type, lengte, dikte, patroon, textielsoort. En o ja, kleur. Als dit al moeilijk kiezen is… dan moet je ook nog een keuze maken uit welke fitting en wat voor soort kap. En hierin – dat zul je begrijpen – heb je ook weer tig opties. In kleur, vorm, grootte. 50.000 combinaties dus. De mooie licht- en lampoplossingen zijn er, maar nu wordt kiezen weer een lastige…

Hulp nodig? Dan laten wij graag ons licht hierover schijnen.
Kom zo snel als het licht naar de showroom van C-SOME in Heerlen.
Hier kun je ervaren wat allemaal kan met creative cables.

Geef een reactie