Schneider Electric

Schneider Electric | Huisautomatisering

Thuis draait het niet alleen om esthetiek, maar ook om gemak. Schneider Electric ontwikkelt innovatieve oplossingen op het gebied van huisautomatisering die niet alleen uw woning en uw leven veraangenamen, maar ook uw energierekeningen verlagen en uw gezin en waardevolle eigendommen beschermen. Bekijk wat er mogelijk is op het gebied van Veiligheid, Stijl en Comfort.

Geef uw huis de perfecte finishing touch

Kies voor uw huis zelf de passende kleuren, vormen en materialen. Met ons enorme aanbod aan verschillende afwerkingen, lichtschakelaars en wandcontactdozen kan iedereen binnen zijn eigen stijl naar smaak combineren. Hoogwaardige materialen, glanzend, mat in materialen als natuursteen, metaal, kunststof of glas.

Zorg voor ultiem wooncomfort

Of het nu gaat om de perfecte temperatuur of afgestemde verlichting, uw huis moet probleemloos kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren. Onze slimme beheeroplossingen voor licht en verwarming zorgen voor meer gemak in uw huis. Zo kunt dus genieten van comfortabel en zorgeloos woongenot.

OVER SCHNEIDER ELECTRIC
Schneider Electric ontwikkelt ‘connected’ technologieën en oplossingen om energie en processen op veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame wijze te beheren. De groep investeert in R&D om, met een grote toewijding aan duurzame ontwikkeling, innovatie en differentiatie in stand te kunnen houden.

https://www.schneider-electric.nl