Gira | Schakelmateriaal

Gira schakelaarprogramma’s –
Onderscheiden design voor elke sfeer

Het met vele (design)prijzen onderscheiden schakelmateriaal van marktleider GIRA behoort tot de absolute top. Het wordt geroemd om de kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid.

Het Gira designsysteem omvat 10 schakelaarprogramma’s met meer dan 300 functies. Er zijn meer dan 80 afdekraamvarianten en verschillende basiselementen in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Afdekramen, schakelaars en basiselementen kunnen onafhankelijk van elkaar worden vervangen om nieuwe functies toe te voegen of esthetische accenten aan te brengen. Zo kunnen de Gira producten passend bij elk interieur worden samengesteld. De Gira schakelaarprogramma’s zijn meermaals bekroond met internationaal gerenommeerde designprijzen.

Gira deurcommunicatie

Zien wie er belt, gesprekken voeren in de beste kwaliteit en comfortabel de deur openen: het Gira deurcommunicatiesysteem biedt oplossingen voor alle eisen binnen en buiten. Het assortiment omvat deurintercom-installaties passend bij de Gira schakelaarprogramma’s, videofunctie, sleutelloze toegangscontrole, flexibele bedieningsmogelijkheden door integratie in IP-netwerken en nog veel meer.

Deurintercom-installaties voor buiten

Deurintercom-installaties voor buiten

De Gira deurstations dienen als spreek- en bedieningseenheden voor buiten. Gira biedt varianten voor inbouw- en opbouwinstallatie. Daarnaast is ook integratie in de Gira energiezuil mogelijk.

Deurintercom-installaties voor binnen

Deurintercom-installaties voor binnen

Gira huisstations zijn de spreek- en bedieningseenheden bij de voordeur en de tegenhangers van het deurstation buiten. Gira biedt apparaten in het modulaire designsysteem, maar ook compleet voorgemonteerde stations zoals de videoterminal.

Sleutelloze toegangscontrole

Sleutelloze toegangscontrole

Toegang met cijfercombinatie of vingerafdruk: binnen het Gira deurcommunicatiesysteem biedt Gira de Keyless In-producten Codeklavier en Fingerprint aan.

Mobiele deurcommunicatie

Mobiele deurcommunicatie

Het Gira deurcommunicatiesysteem biedt talrijke innovatieve oplossingen voor binnen en buiten – ook voor onderweg. De Gira DCS-IP-gateway maakt toegang tot de deurintercom-installatie mogelijk met iOS- en Android-smartphones en tablets. De versleuteling van de communicatie via Secure Data Access, dat ook bij de GIira S1 wordt toegepast, waarborgt hierbij absolute veiligheid.