Zumtobel | Verlichting

Zumtobel | Innovatieve LED-lichtoplossingen en lichtmanagement

Zumtobel, internationaal toonaangevend aanbieder van globale lichtoplossingen, maakt het samenspel van licht en architectuur ‘beleefbaar’. Als pionier op het vlak van innovatie kan Zumtobel een omvangrijk aanbod van hoogwaardige LED-armaturen en lichtmanagementsystemen voor de professionele gebouwverlichting in de toepassingsdomeinen kantoor, vorming, verkoop, handel, hotel en wellness, gezondheid, kunst en cultuur en industrie aanbieden.

Wij zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van het beste licht waarover we allemaal zo enthousiast zijn

Het merk Zumtobel staat al meer dan 60 jaar voor innovatie, een unieke product- en servicekwaliteit, een uitmuntend design en duurzaamheid. Zumtobel brengt lichtkwaliteit en energie-efficiëntie met elkaar in balans en ontwikkelt lichtoplossingen op maat voor een meetbare meerwaarde. We spelen in op uw specifieke eisen en gebruikersbehoeften; het resultaat dat we daarbij voor ogen hebben is altijd om voor u het beste licht voor mens en milieu te realiseren.

LICHTMANAGEMENT
Lichtmanagementsystemen zorgen dag en nacht, telkens dit nodig is, voor het passende licht. Dit wordt gewaarborgd door talrijke componenten zoals daglichtsensoren, aanwezigheidsmelders, jaloeziesturingen en eenvoudige bedieningsapparaten. Intelligente sturingssystemen leiden in kleine en grote gebouwen tot energiebesparingen en verhogen het welzijn van mensen.

KANTOOR EN COMMUNICATIE
Nieuwe werkvormen veranderen ook de kamerstructuren en de verlichting. Flexibiliteit is geboden – van mensen, van de architectuur en van het licht dat de communicatie en motivatie bevordert en de werk- en verblijfskwaliteit op kantoor verhoogt.